Amazon leverer stilsikker information – hver gang

Det er faktisk altid en fornøjelse at købe bøger via Amazon, for Amazon leverer stilsikker information – hver gang. Ikke bare engang imellem, men hver gang er der overblik over lagerstatus, leveringstid, og gode optioner for hvordan du ønsker at modtage dine varer.

Denne service er, ganske naturlig, baseret på en god lagerstyring, så det kan ikke undre, at det virker. Alligevel er det dog forbavsende så godt de forskellige hjemmesider er integreret med hinanden, for uanset om du handler med den engelske del (på Amazon.co.uk) eller den franske (på Amazon.Fr) eller den amerikanske hovedside (på Amazon.com), så husker den både leveringsadresser, kortnumre m.v.

Ikke overraskende er det sikkert også derfor Lovefilm-reklamerne nævner, at virksomheden er en del af Amazon. Har man en gang handlet med Amazon, så véd man bare, at det kører. Det sætter i hvert fald store udfordringer for evt. konkurrenter der ville prøve at matche samme service.

Ligeledes er det især forbavsende – når vi danskere er vant til PostDanmarks høje priser – at se, at 30,- i ekstra fragt kan speede leveringen op med hele to uger. Velvidende, at når Amazon lover at det så kun vil tage op til 16 dage, så er det langt mere sandsynligt jeg har mine bøger allerede om 10-12 dage, for pakning m.v. har altid været enten on time eller før tid.

Så dagens lille hurtige artikel er en opmuntring til alle om at kaste et blik på Amazon. Hvis du er studerende, og dermed meget ofte har brug for en del engelske bøger til dit pensum, så er jeg helt sikker på du kan spare en del penge i forhold til andre leverandører. Jeg har i hvert fald allerede sparet mange hundrede kroner ved at bruge Amazon, og jeg anbefaler det gerne til andre også.

Tjek Amazon herfra:


God søndag til alle. 🙂

About the author

Adm uddannelsesmedarbejder, uddannet IT-supporter. Inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker.
Tidligere biblioteksmedhjælper og før det uddannelseskoordinator, og aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre voksne børn i alderen 18-22.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.