Tillykke med de 10 til Bølle

Der skal i dag lyde et stort tillykke med de 10 til Bølle, som jo er kælenavnet for datteren, Natacha Kristensen Blunck. Første runde fødselsdag er altid noget helt specielt.

Det er gået stærkt siden dette billede blev taget:

Billede af Natacha da hun sover under et besøg hos nu afdøde Michael

I dag har hun jo sågar sin egen profil på Facebook – og der er sket meget. Nu kan hun både læse og stille gode spørgsmål som engang imellem får hendes far til at tænke på om jeg mon har været lige så nysgerrig da jeg var lille. Hun passer godt på sine brødre, hvilket hun også gjorde helt fra starten af når hun som lille tog sig godt af både Patrick og Christopher efterhånden som de kom til verden. Stor ros for det, og eneste ærgrelse vi sidder tilbage med i dag er, at vi godt kan se digitalkameraet har udviklet sig voldsomt siden de blev født. Billederne er nu engang bedre i dag med den teknik vi har til rådighed – også på mobiltelefoner.

Stort tillykke på dagen herfra. 🙂

About the author

Adm uddannelsesmedarbejder, uddannet IT-supporter. Inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker.
Tidligere biblioteksmedhjælper og før det uddannelseskoordinator, og aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre voksne børn i alderen 18-22.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.