Arthurs Julegaveræs

Det var en stor fornøjelse at se Arthurs Julegaveræs sammen med børnene i BioCity i Tåstrup i går. Filmen er naturligvis på dansk – og tegnefilmen tryllebinder børnene med rigtig gode replikker, og er absolut værd at have i dvd-samlingen. Jeg kunne ikke finde traileren på dansk på YouTube, men fandt den på engelsk:

Hvis du gerne vil have en julefilm I alle kan nyde til julen 2012, så kan det varmt anbefales at købe Arthurs Julegaveræs når denne udkommer på dvd. Vi nød den i hvert fald – det eneste skuffende var at vi så filmen i en lille biograf, men da reklamen nævnte “Min søsters børn – alene hjemme” har jeg allerede lovet børnene, at de skal opleve landets bedste (og største) biograf, nemlig Imperial, når den film kommer i biografen.

About the author

Adm uddannelsesmedarbejder, uddannet IT-supporter. Inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker.
Tidligere biblioteksmedhjælper og før det uddannelseskoordinator, og aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre voksne børn i alderen 18-22.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.