Webhosting – en stabil webløsning der er til at betale

Hvis du tjekker mine domæner [analguiden.dkblunck.dk m.fl.], så kører jeg dem alle på WebHosting. Det har vist sig at være en rigtig god beslutning, for gennem årene har jeg tidligere skiftet en del, både som følge af webhoteller der gik konkurs samt prisniveauet generelt. Her har jeg haft et webhotel som har kørt stabilt gennem hele året. Til en brøkdel af hvad samme stabilitet koster andre steder.

Domænet der hoster denne blog, også kendt som familiedomænet, havde i 2011 over 1 million besøgende om året – og altså en trafik hvor jeg bestemt ikke kan bruge nedetid overhovedet. Statistikken viser, at jeg har en hel del trafik fra USA, Canada, ja sågar Kina og Israel. Med andre ord er domænet ikke af den type hvor det kan forudsiges hvornår der kommer besøg.

Nedetid er derfor det værste jeg ved, og jeg har løbende holdt øje med netop WebHosting fordi jeg ville være sikker før jeg anbefalede dette webhotel.

Så hvis du er på udkig efter et webhotel, så vil jeg varmt anbefale dig at kigge på WebHosting før du køber. God fornøjelse.

About the author

Adm uddannelsesmedarbejder, uddannet IT-supporter. Inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker.
Tidligere biblioteksmedhjælper og før det uddannelseskoordinator, og aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre voksne børn i alderen 18-22.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.