Foreløbig gode tal for nytåret

Det må i overvejende grad siges, at nytåret 2011/2012 har været roligt. Der har været færre øjenskader, men alligevel blev jeg noget forundret over at problemerne i Nordbyen i Slagelse samt Motalavej i Korsør er fortsat. De bydele får endog meget svært ved at få nye lejere i den usikkerhed der pt præger områderne.

Hvordan problemerne løses er der mange bud på. Alt lige fra konsekvens overfor ballademagerne til flere fritidsaktiviteter diskuteres hedt i øjeblikket.

Der er næppe nogen patentløsning på problemet, men ubehageligt er det bestemt for de borgere som pludselig er i en klemt situation derude. Jeg har kendt flere der er flyttet fra særligt Nordbyen i Slagelse, og situationen har ikke umiddelbar udsigt til bedring med de ressourcer som såvel politi som kommune har til rådighed netop nu.

I forbindelse med tv-klip fra antænding af fyrværkeri undrer jeg mig stadig over den uforsigtighed som nogle har, hvor de sågar står lige ved siden af et skydende batteri for derefter at læne sig henover en raket mens de tænder. Det er VIGTIGT at give sine børn ordentlige vaner i forhold til fyrværkeri – men årets resultater er begyndt at pege i den rigtige retning. Glædeligt og dejligt at se.

About the author

Adm uddannelsesmedarbejder, uddannet IT-supporter. Inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker.
Tidligere biblioteksmedhjælper og før det uddannelseskoordinator, og aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre voksne børn i alderen 18-22.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.