Trangen til sex – i dag Løst og fast om sex og samliv

Bloggen startede med titlen Trangen til sex, men hedder i dag: Løst og fast om sex og samliv, og er bloggen hvor alt mellem himmel og jord diskuteres ud fra et modent perspektiv. Det er et opgør med ideen om at vi ikke kan tale åbent og seriøst om sex.

Let’s face it. Sex er en del af livet, og uanset om vi taler om det eller ej, så er det en del af livet. Jo mere direkte vi kan sige tingene, jo hurtigere kan vi også komme forbi mange af de fordomme der er om emnet.

Der er mange forskellige artikler. Indtil videre er der skrevet 52 indlæg på bloggen, og flere kommer til. Senest har det bl.a. handlet en del om datingsites, men der er også links til andre gode kilder du kan finde oplysninger om, heriblandt sexologen Maj Wismanns blog WebSexolog. Den eneste beklagelig ting ved Majs blog er, at der er lukket for kommentarer, for mange af artiklerne kunne sagtens fordre en supplerende kommentar – bl.a. for at hjælpe de folk der skriver til hende med gode spørgsmål.

Nogle vil diskutere om jeg skulle have kaldt bloggen for “Lysten til sex” eller noget helt tredie. Det har jeg allerede besvaret i artiklen “Trang eller lyst?“…

God læselyst på bloggen. 🙂

About the author

Adm uddannelsesmedarbejder, uddannet IT-supporter. Inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker.
Tidligere biblioteksmedhjælper og før det uddannelseskoordinator, og aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre voksne børn i alderen 18-22.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.