Kristendommens Mangler

Bloggen “Kristendommens Mangler er tredie blog jeg vil fortælle lidt om her i denne miniserie. Bloggen udspringer af det faktum at jeg for flere år siden blev inspireret af bloggen “Det Nyes Testamente – fortæller man alt?” [opdatering 9-6-2020: denne blog er ikke længere online, så linket er deaktiveret] til at tjekke alt det jeg tidligere troede jeg vidste om kristendommen.
Hvis du spørger min familie, er der flere som tror at når det kommer til religion så ved jeg alt. Mine niecer og min nevø er helt sikre på jeg har læst alt om emnet, hvilket jeg ikke helt har – men er i hvert fald velbevandret iblandt det meste religiøse literatur der findes… 🙂

Denne blog gav svar på mange af de ting som jeg godt nok også havde undret mig over, og det skader så heller ikke at forfatteren, Cyril Malka (sammen med sin hustru, Britt) er blandt mine rigtig gode venner, der tidligere boede i Frankrig, og nu i Israel.

Bloggen fik mig til at revidere mine formodninger, og derfor har jeg valgt at følge i samme fodspor med andre nuancer af kristendommen, som jeg håber kan give svar på de ting folk undrer sig over i kristendommen. Det er en spændende blog, som tager udgangspunkt i selve teksten – og ikke kun i hvad folk TROR de græske skrifter siger om bestemte emner…

God læselyst på begge blogs. 🙂

About the author

Adm uddannelsesmedarbejder, uddannet IT-supporter. Inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker.
Tidligere biblioteksmedhjælper og før det uddannelseskoordinator, og aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre voksne børn i alderen 18-22.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.