Armstrong-bevægelsen

I andet afsnit af miniserien om de blogs jeg vedligeholder vil jeg introducere bloggen “Armstrongismen – den ultimative guide” (der også har en engelsk variant med titlen “Armstrongism – The Ultimate Guide“), der netop er baseret på de mange år jeg var involveret i Armstrong-bevægelsen.

Faktum er at mange sekter ikke får særlig stor opmærksomhed her i landet, for dem som forsøger at bekæmpe de negative konsekvenser ved sekterne har ingen steder at hente finanser til at informere folk om skadevirkningerne. De få eksperter der findes har måtte bruge formuer på at indhente oplysninger, og deres bøger sælges kun i et fåtal herhjemme.

Folk vil sjovt nok gerne give tusindvis af kroner til en religiøs bevægelse, men når der skal deles information om gruppen set udefra, så skal alt være gratis. Lidt den omvendte verden, at indsigten skal være gratis mens de religiøse forbrydere (som ER skruppelløse) får lov til at fortsætte deres vanvid, og helst vil gøre dette under reglerne for religionsfrihed uden spor hensyn til de ofre de skaber undervejs på deres vej…

Disse blogs jeg skriver UDSTILLER netop det vanvittige, og det er håbet med disse blogs at give en hjælp til dem som søger information om disse grupper udefra. Det kan i særdeleshed bruges af pårørende når de vil vide mere om hvad et familiemedlem er ved at rode sig ud i.

God læselyst. 🙂

About the author

Adm uddannelsesmedarbejder, uddannet IT-supporter. Inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker.
Tidligere biblioteksmedhjælper og før det uddannelseskoordinator, og aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre voksne børn i alderen 18-22.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.