En god efterårsferie

På mandag er min forlængede efterårsferie slut, men faktisk har det været en rigtig god ferie. Cirka midt i var det besøg af de tre dejlige børn – Natacha, Patrick og Christopher – der prægede fem gode dage. Både besøg på Danmarks Jernbanemuseum, forbi bedsteforældrene i Roskilde, en hyggelig tur i naturen, og flere andre ting. Samtidig var det god oprydning ovenpå flytningen – og faktisk forbavsende hvor mange ting vi mennesker egentlig opbevarer og gemmer…

Måske vigtigst af alt blev den vigtige beslutning truffet, nemlig at jeg ikke længere har brug for min bil. Den har stået alt for længe uden at blive kørt i, og det er faktisk synd, særligt hvis der var andre der kunne få glæde af den. Den er nysynet, og annoncen er kastet på Gul & Gratis. 53 har indtil videre kigget på den, men endnu ingen bud.

Om det er fordi jeg, i ret usminkede vendinger, beskriver at det er fordi jeg ikke handler uden at det er MIG der omregistrerer efter de mange dårlige erfaringer vi tidligere har haft med købere som forhaler omregistreringen, eller om det ganske enkelt er fordi folk lige nu ikke har nogen penge at købe for, er ikke til at sige.

Jeg ser i hvert fald tiden an, og ser frem til at afslutte sagen med et besøg forbi min kammerat i Roskilde når handlen er i hus.

Men ferien har også budt på flere overraskelser, heriblandt hvordan nogle mennesker starter de mest underlige rygter alene fordi jeg passer min ferie. Den slags har jeg ikke de store kommentarer til, andet end at vi alle kan bruge lidt afslapning. Så tages kampene når jeg er tilbage. I ferien forbeholder jeg mig retten til at holde ferie, og det samme råd kan jeg absolut kun give videre til andre. Sørg for at genoplade batterierne. Det har vi alle brug for engang imellem. 🙂

Jeg forventer nu også at skrive mere på mine blogs. Disse har til dels været på standby men det ændrer sig nu – til glæde for alle jer kære læsere. Nu håber jeg så også I vil være med til at kommentere når der er noget I synes fortjener en bemærkning. Det er i hvert fald meget værdsat når der kommer feedback til det jeg render rundt og beskæftiger mig med.

På gensyn her på bloggen. 🙂

About the author

Adm uddannelsesmedarbejder, uddannet IT-supporter. Inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker.
Tidligere biblioteksmedhjælper og før det uddannelseskoordinator, og aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre voksne børn i alderen 18-22.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.