110 dage tilbage af året

I dag, den 12. september 2011, er der 110 dage tilbage af året. Under en trediedel tilbage af dette år, som det ellers synes vi nærmest kun lige er gået ind i. Sommeren er allerede gået voldsomt på hæld – solen står sent op, og går ganske tidligt ned. Dagene er allerede nu aftaget med over 4 timer ifølge DMI.

Ole Sohn kan i dag fejre sin 57 års fødselsdag, og det er 106 år siden at Københavns Rådhus blev indviet. Det er allerede fire år siden at Isi Foighel (skatteekspert og tidligere minister) gik bort. En på mange måde kompetent og dygtig mand, som dengang gik bort i en alder af 80.

Alle ønskes en rigtig god uge, og husk nu at sætte kryds i kalenderen, for torsdag den 15. september skal vi alle til Folketingsvalg, hvilket alle sikkert allerede har hørt mere end rigeligt om… 🙂

About the author

Adm uddannelsesmedarbejder, uddannet IT-supporter. Inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker.
Tidligere biblioteksmedhjælper og før det uddannelseskoordinator, og aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre voksne børn i alderen 18-22.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.