Initiativ – uden initiativ sker der intet

Initiativ er en underlig størrelse for nogle mennesker, for de erkender slet ikke, at uden initiativ sker der intet. Det er som om deres tilværelse handler om alt andet end at skabe noget selv.

Mange bliver misundelige frem for selv at komme i gang, og værst af alt er faktisk at jeg gentagne gange netop har anbefalet andre at komme i gang med deres egne projekter. Dette har jeg skrevet meget mere om på bloggen Tjen penge på nettet – i din fritid. Når det gælder at komme højere op i søgemaskinerne er bloggen SEO for begyndere et glimrende værktøj.

For alle projekter folk starter gælder det, at de skal brænde for ideen for at det bliver rigtig godt. Derfor har jeg også mange gange sagt, at folk skal vurdere hvad de er RIGTIG gode til. Når de først har fundet deres passion kan de bringe denne energi ind i deres blogs, og det er fundamentet for succes.

Hvis du ikke engagerer dig aktivt i dine blogs vil det aldrig blive sjovt for læserne. Men hvis du aldrig starter projekterne sker der absolut intet. Uden initiativ skabes der ikke noget nyt, og det er netop nu du bør gå i gang, for der er store muligheder for at opbygge noget værdifuldt når du starter i slutningen af krisen. Kan dine projekter bære i en krisetid kan de vokse når opsvinget kommer igen.

Så det er på tide at vise initiativ, for erkendelsen af at uden initiativ sker der intet er det som burde drive dig til at skabe dit eget blog-imperie.

God vind med dine projekter. 🙂

About the author

Adm uddannelsesmedarbejder, uddannet IT-supporter. Inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker.
Tidligere biblioteksmedhjælper og før det uddannelseskoordinator, og aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre voksne børn i alderen 18-22.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.