Fornyelse

Når det gælder fornyelse kommer der mange tanker hos folk. Folk fornyr sig når de skifter alle videofilm ud med DVD – andre fornyr sig når de tager et find-din-passion kursus eller begynder at arbejde med personlig udvikling på andre fronter. Nogle fornyr sig ved at skifte garderoben, mens andre fornyr sig på helt andre måder.

Hvordan fornyr DU dig?

Fornyelse handler om udvikling og er en vedvarende proces hvor både procedurer du arbejder efter, men også måden du tænker på er i konstant forandring.

Vigtigst af alt bør fornyelse aldrig være fornyelse alene for forandringens skyld. Det bør være baseret på, at du kan gøre noget bedre, hurtigere, nemmere eller sjovere. Så får fornyelse en lidt sjovere dimension som gør at vi alle får mere ud af de ting vi laver.

Denne blog vil også komme til at forny sig. Designet har været fast de seneste par år, men nu er det tid til fornyelse. Stilen skal være mere personlig, og processen bliver sat i gang fordi jeg gennem året har fundet ting der nu kan forbedres, og listen over ændringer er nu nået til denne blog.

Det tidligere design så således ud:

Det tidligere design her på bloggen

Det nye design vil være online senest søndag. Lad mig vide hvad du synes når du ser det. Jeg vil gerne have DIT feedback, og takker på forhånd.

God weekend til alle bloggens læsere. 🙂

About the author

Adm uddannelsesmedarbejder, uddannet IT-supporter. Inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker.
Tidligere biblioteksmedhjælper og før det uddannelseskoordinator, og aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre voksne børn i alderen 18-22.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.