Hvordan anmeldelser gør dig til en bedre forfatter

Som de fleste vil vide har jeg allerede skrevet flere e-bøger. Jeg er også begyndt at anmelde bøger for Gyldendal, og det er faktisk en spændende hobby – selvom det er ulønnet.

Det at få lov til at anmelde nye titler giver nemlig ny inspiration – både sprogligt, men også i form af forfattere jeg ikke nødvendigvis selv havde udvalgt hvis jeg havde stået i den lokale boghandel eller bestilt via danske Saxo.com eller det internationale Amazon.

Glæden ved at anmelde bøger giver samtidig nogle erfaringer om hvad der rykker i øjeblikket. Det amerikanerne kalder “trends”. Vi kan alle godt lide vedkommende bøger – og det vækker også min gamle debatbog “Fordømmelsens skueplads”, der trænger til en grundig revision efter jeg skrev teksten for adskillige år siden. Efter alle årene er passeret kan jeg i dag, med friske øjne, se at det var noget frygteligt bras i forhold til mine skriverier i nyere tid. Godt den bog var til fri download, for det var næsten synd at tage penge for den i dens nuværende form.

Den slags eftertanke er jo glædeligt fordi det samlet giver en langt bedre kvalitet i det jeg nu selv udgiver – og det er absolut til gavn for dig som læser denne blog.


Nysgerrig med hensyn til andre udgivelser?

Tjek e-bogen Tjen penge online (to gratis kapitler kan hentes straks)
Tjek også den engelske e-bog The Book Facebook Doesn’t Want You to Read – pris 1$
Du kan læse mere om bogen ved at klikke på titlen. Beskrivelsen åbnes hver især i et nyt vindue, så du farer ikke vild… 😉


Stort tillykke til Louise Liv fra Farsø/Aalborg-kanten, som i dag runder de 29. Håber du får en god dag med ungerne og kæresten. 🙂

About the author

Adm uddannelsesmedarbejder, uddannet IT-supporter. Inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker.
Tidligere biblioteksmedhjælper og før det uddannelseskoordinator, og aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre voksne børn i alderen 18-22.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.