Hvordan fjernes fejl fra Krak.dk?

Det er super flot, at der henvises til teleselskaberne for at fjerne fejlagtige oplysninger på Krak.dk… Det kan man ikke bruge til ret meget. I en tid hvor folk kan portere et nummer (mobil- og fastnetnumre) enten geografisk eller mellem udbydere, så bliver det absolut gætværk at vide om et nummer startende med 3061 tilhører TDC, Sonofon, CBB, M1, Telmore eller whatever andet selskab der nu engang udbyder telefonnumre her i landet.

Det BURDE Krak kunne gøre en smule mere ansvarligt end at overlade det til tilfældigheder at få slettet en person som ikke har boet på en bestemt adresse i flere år. Det er i hvert fald 1½ år siden pågældende fraflyttede den adresse vi tilflytter den 15. januar.

I sidste ende må en hjemmeside/portal som Krak/Eniro være underlagt de samme krav som andre dataførende organisationer pålægges af Datatilsynet, så det kan jo være, at der er hjælp at hente ad den vej.

About the author

Adm uddannelsesmedarbejder, uddannet IT-supporter. Inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker.
Tidligere biblioteksmedhjælper og før det uddannelseskoordinator, og aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre voksne børn i alderen 18-22.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.