Super oprydning

Det giver anledning til super oprydning at stå over for en flytning her i det nye år. Det vækker til stor glæde at få kigget alt igennem, og kastet alt det bort, som alligevel bare fylder alt for meget på alt for lidt plads.

Som en såkaldt “samler” har jeg måtte lære at erkende hvad der er VIGTIGT og hvad der IKKE er vigtigt. Det er nogle gange så nemt at sige: “Det her KUNNE jeg måske få brug for”, men øvelsen består netop i at SORTERE og PRIORITERE.

Altsammen supernemt når jeg skal lære ANDRE at gøre det, men så pokkers svært når jeg selv skal erkende, at jeg husker en bog både forfra og bagfra og ikke får brug for den igen. Skulle der være et enkelt script jeg kunne bruge så havde jeg nok for længst skrevet det ind, og gemt det digitalt.

For digitalt har jeg jo utallige gigabytes med værdifulde ting som har ligget i umindelige tider også. Skiftet fra MacBook til en bærbar mini-pc har skam ikke ændret på det. Jeg har blot fået det over i andre biblioteker…

Så min største lektion netop nu er, at erkende vigtigheden af at få sorteret godt ud i tingene, og jeg er ved at blive helt skrap til det efter en smule begyndervanskeligheder… 🙂

About the author

Adm uddannelsesmedarbejder, uddannet IT-supporter. Inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker.
Tidligere biblioteksmedhjælper og før det uddannelseskoordinator, og aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre voksne børn i alderen 18-22.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.