Den gode bøf

Intet er så dejligt som den gode bøf. Når der først serveres en aspargessuppe med fri salatbuffet efterfulgt af lækker peberbøf med bønner og velstegte kartofler med en delikat pebersauce, så er der dømt ren fornøjelse for samtlige smagsløg.

Den slags er fantastisk nydelse. I dette efterår ser det ud til, at vi skal glæde os over de mindste ting her i tilværelsen, for vejret er da så sandelig begyndt at minde os om den kolde vinter forude…. Husk allerede nu at suge lyset til dig. Træk vejret dybt, og sæt pris på alt det gode, smukke og inspirerende omkring dig.

Faktisk skrev jeg også om det i en artikel på min Effektiv Marketing & Kommunikation blog som jeg kaldte “Hvor meget er inspiration værd for dig?” som jeg er sikker på du sikkert også gerne vil læse.

Nu står den på “Gordon Ramsays køkkenmareridt” på TV2. Altid rart at se den inspirerende måde Gordon får sparket de dovne i bollerne, og giver dem fornyet energi og inspiration… 😉

About the author

Adm uddannelsesmedarbejder, uddannet IT-supporter. Inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker.
Tidligere biblioteksmedhjælper og før det uddannelseskoordinator, og aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre voksne børn i alderen 18-22.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.