Årets Frankrigstur – del 3

Jeg skal straks beklage hvis bloggens læsere synes vi springer lidt rundt i feriebeskrivelsen fra Frankrigsturen. Men der skrives efterhånden som inspirationen kommer, og mens jeg er i gang med at rydde op i alle de gode billeder.

Camping International – Maisons-Lafitte

Når du kigger på campingstedets egen hjemmeside, så er der kun udvendige billeder af deres mobilhomes.

Når du ankommer til stedet så er der smuk service. De har folk på cykel som viser dig hvor du skal bo, og du får mulighed for at nyde flere faciliteter. Udover selvstændigt bad er der også eget toilet i de to store mobilhome-typer. Dog skal det siges straks, at for store mennesker er brugen af toilettet en udfordring. Det er MEGET småt.
De fleste vil næsten foretrække at gå de få meter over til større toiletfaciliteter, men du skal huske at medtage toiletrulle derover. Til gengæld er der dygtige afrikanske kvinder som VIRKELIG laver et flot stykke arbejde. Der er fint rent, og det er absolut noget som vil tiltrække de fleste familier.

Til gengæld skal du være opmærksom på, at enkelte mobilhomes er lidt medtagede. Se blot øverste hjørne af spejlet i badeværelset her:


[Grafikken er væk efter Screensend gik ned]

Det samme gælder ved siden af håndvasken hvor en del af melaminen var gået løs. Jeg reparerede selv dette med kontaktlim – også ved hjørnet af døren ind til børnenes område. Mest af hensyn til at ingen skulle kunne komme til skade. Der går intet af mig ved at lave en lille reparation eller to, men andre feriegæster vil nok gerne vide det, så de er forberedt på det… 🙂


[Grafikken er væk efter Screensend gik ned]

HVIS du vælger at besøge campingstedet, så er restauranten ved siden af souvenirshoppen og vaskemaskinerne et besøg værd. Både deres pasta bolognese og lasagnen var absolut et besøg værd. Uanset om du spiser frokost mens du vasker eller en hyggelig aftensmad når du ikke gider køre længere, så er begge dele absolut anbefalelsesværdigt.

Da du kun har 4 gasblus (ingen ovn, ingen elkedel – men dog en kaffemaskine), så er de kulinariske muligheder begrænsede. Du bør således påregne at spise ude, medmindre du altså bare skal have en let anretning. De fleste har nok spist ude til frokost alligevel, og i højsæsonen er det ikke mad de fleste tænker på. Det er til gengæld væske. Der er køleskab med lille frostrum øverst, så du har alle gode muligheder.

Ozoir-la-Ferrière

Til denne ferie var vores stamhotel — Au Pavillon Bleu — ferielukket, men vi kørte alligevel forbi for at se hvordan omgivelserne så ud i Ozoir-la-Ferrière.


[Grafikken er væk efter Screensend gik ned]

Chateau Ferrière

Der er sket meget i området. Særligt på køreturen ud til Chateau Férrière var der kommet en hel del byggeri som slet ikke eksisterede for bare et par år siden. Et område i vild forandring, faktisk. Vi kom for tidligt til at komme ind på selve slottet, men fik da lejlighed til at besøge parken og en udstilling med en del malerier. Vi har taget lidt stemningsbilleder fra parken.

Indgangen til slottet set inde fra parken:


[Grafikken er væk efter Screensend gik ned]

Selve slottet:


[Grafikken er væk efter Screensend gik ned]

En flot løvefigur præger indgangen ved slottet. Vi tog et nærbillede:


[Grafikken er væk efter Screensend gik ned]

Der kommer mere om Frankrigsturen senere. 🙂

About the author

Adm uddannelsesmedarbejder, uddannet IT-supporter. Inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker.
Tidligere biblioteksmedhjælper og før det uddannelseskoordinator, og aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre voksne børn i alderen 18-22.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.