Sjove videoer fra Parc Asterix

Vi vil gerne dele lidt ferievideoer fra vores tre dages ophold i Parc Asterix. Videoerne taler mere eller mindre for sig selv, men jeg har alligevel medtaget kommentarerne fra Twiiter for at supplere videoerne.

Karrussel for de små

De nyder simpelthen parken med alle dens forskellige attraktioner. Alt kan prøves flere gange, og når først entreen er betalt er alt gratis. Dog undtagen, naturligvis, mad og drikke samt souvenirs.
Til postkort skal I være opmærksom på, at det er i Acceuil I finder frimærker. 🙂



Les Chaudrons

Børn i alle aldre synes om denne karrussel. Der er bevægelse samt mulighed for at være en samlet familie i en af disse “kopper” som drejer, drejer og drejer rundt.. 🙂



Mini-karrussel

Her var en karrussel hvor vores børn kunne nyde attraktionen helt alene. 🙂



Radiobiler

Her var den helt store gevinst for ALLE børnene. Omend Patrick og Christopher vist fik prøvet denne attraktion mest. Julie var for høj til radiobilerne, så hun måtte hygge med sin onkel og tante mens vi grinede lidt over hvor vilde drengene var.
Patrick glemte helt, at han normalt ikke er specielt god til at løbe, så dette er god træning til den kommende Platini. 🙂



Stor karrussel

Her var der en stor karrussel som var gemt bagerst i Le Village Gaulois. Vi havde ikke set denne karrussel i 2007.
Iøvrigt god laksesandwich ed Transdemonium. Lige ved siden af indgangen til venstre over for smeden som viser hvordan de arbejdede med metal i “gamle dage”…



About the author

Adm uddannelsesmedarbejder, uddannet IT-supporter. Inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker.
Tidligere biblioteksmedhjælper og før det uddannelseskoordinator, og aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre voksne børn i alderen 18-22.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.