Din profil online

Inspireret af gode foredrag ved Aminotastic som har været delt online, så har jeg kigget meget seriøst på mine blogs. Jeg har slagtet to blogs, den ene om Frankrig og den anden om PDA’er. Nogle vil måske undre sig over hvorfor jeg nedlagde disse blogs i stedet for bare at lade dem være online, og til det kan jeg kun sige der er en meget god årsag.

Årsagen er den at gode artikler lige så godt kan omskrives og frigives på en artikeldatabase med backlinks til mig selv frem for at miste værdi som forældet indhold. Du må regne med, at en artikel fra juli 2007 vil være “gammelt indhold” når det ses af en søgemaskine næste år. Når indholdet er fjernet, og omskrives vil det optræde som NYT indhold online endnu en gang. Der er således tale om en AKTIVERING af indholdet med en meget lille indsats der er påkrævet.

Jeg har en navnebror, som beskæftiger sig med IT, ganske som jeg selv gør. Ikke på samme niveau for han er på universitetsniveau mens jeg arbejder mere med de praktiske ting på det “almindelige” niveau. Men i søgemaskinerne ligger der en kæmpe udfordring i at to ud af de ti første “hits” i Google ikke har en dyt med Undertegnede at gøre. Derfor er det vigtigt også at beskæftige sig med nye søgemaskiner. Her tænker jeg især på Microsofts nye søgemaskine Bing. I Google har jeg 8 ud af 10 første hits, men i Bing rammer jeg kun 7 ud af 10 første hits.

Så lad det være sagt med det samme: jeg er ikke utilfreds med min placering online. Men der er ingen skade til i at optimere sit indhold. Ens online profil skal altid målrettes til det du selv beskæftiger dig med.

Fortsat god søndag. 🙂

About the author

Adm uddannelsesmedarbejder, uddannet IT-supporter. Inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker.
Tidligere biblioteksmedhjælper og før det uddannelseskoordinator, og aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre voksne børn i alderen 18-22.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.