Søgning efter folk

Mangler du nogle gange oplysninger om helt bestemte folk i USA, så skal du læse opmærksomt med nu, for hvis du søger via People Seach har du gode muligheder. Du kan søge via navn, SSN (SSN = Social Security Number), køre baggrundstjek m.v.

Der er mange muligheder på den PeopleSearch jeg lige har linket til. Hvis du kender staten vedkommende bor i, kan du f.eks. søge unikt i Californien, hvilket som bekendt hjælper ganske voldsomt i et land med en kvart milliard indbyggere hvis vedkommende hedder Jones. 🙂

Jeg vil nødig trække alt for meget på den i forvejen tyndslidte tålmodighed i forhold til sagen om Stein Bagger og IT Factory, men hvis alle arbejdsgivere lavede et grundigt baggrundstjek — også på amerikanske ansøgere, ville meget være undgået… Folkene bag Arken ville sikkert også gerne have undgået de pinlige interviews i kølvandet på ikke engang at have tjekket en Bachelor-grad hos deres direktør.

Det er vigtigt at have et godt værktøj ved hånden, og jeg tror du vil synes om PeopleSearch når du har prøvet det et par gange. Du er velkommen til at tilføje det til dine favoritter.

God weekend til alle. 🙂

About the author

Adm uddannelsesmedarbejder, uddannet IT-supporter. Inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker.
Tidligere biblioteksmedhjælper og før det uddannelseskoordinator, og aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre voksne børn i alderen 18-22.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.