Op af sofaen i dag

Så er det i dag vi stemmer til både EU-parlamentet og i forhold til ændring af tronfølgeloven. Valglokalerne åbnes kl. 9, og lukker kl. 20.

Sørg nu for at give din mening til kende. Vi har vundet den demokratiske RET at kunne stemme engang imellem. Sørg for at vise, at du værdsætter denne ret ved at gå til stemmeurnerne. Principielt kunne jeg have en vis interesse i at så få deltog da regeringen derved presses yderligere for nogensinde at nå de nødvendige 40% ja-stemmer af hele den stemmeberettigede befolkning, men alligevel. Der er noget i min demokratiske sans som siger, at jeg hellere vil have FLERTALSbeslutninger frem for at skulle høre på alle dem som bagefter brokker sig over “de ikke lige nåede at sætte krydset”…

About the author

Adm uddannelsesmedarbejder, uddannet IT-supporter. Inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker.
Tidligere biblioteksmedhjælper og før det uddannelseskoordinator, og aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre voksne børn i alderen 18-22.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.