Udviklingen i Nordbyen i Slagelse

Følgende artikler pryder ikke ligefrem på det image Slagelse har netop nu:


Mest sørgeligt er det for alle de mennesker som bare passer sig selv, og forsøger at få en almindelig hverdag til at fungere. Det er nemlig et FÅTAL som ikke kan (eller vil) opføre sig ordentligt, og udviklingen går i den forkerte retning. Det image adresser som Kierulffsvej og Albert Ibsensvej får ender jo med at være som andre ghettoer med yderligere frafald af folk til følge.

Det er nemlig ikke spor billigt når FOB er nødt til at opsætte nye skure. Den regning BURDE ballademagerne betale frem for at alle andre familier pålægges huslejestigninger.

Værst af alt er at de mennesker som har det hele tættest på forholder sig fuldkommen tavse — muligvis truet ved tanken om hvad disse bøller kunne finde på. Imidlertid bør skeen tages i den anden hånd. De få som ikke kan opføre sig ordentligt bør opdage en konsekvent holdning fra ordensmagten. Straksafsoning. Så kan de unge mennesker bagefter stå skoleret for arbejdspladsen og forklare hvor misforstået de måtte være når de er blevet taget på fersk gerning.

Det er ALDRIG sjovt at skulle straffe. Som samfund var vi helst alt dette foruden. Hvis bare alle ville acceptere hinandens ejendom kunne dette være et idealsamfund. Der er mange ting at være glad for her i landet, men vi er nødt til at standse udviklingen før den løber helt løbsk.

Når folk er skuffede kan de skrive læserbreve, skrive en blog, deltage i civiliseret demonstration m.v. Men dérfra og så til at brænde alt af…. Der BURDE være en grænse, og jeg undrer mig voldsomt over den ringe demokratiske forståelse som denne adfærd bærer præg af.

God Påske.

About the author

Adm uddannelsesmedarbejder, uddannet IT-supporter. Inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker.
Tidligere biblioteksmedhjælper og før det uddannelseskoordinator, og aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre voksne børn i alderen 18-22.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.