Sjove sammentræf

Maven havde det ikke så godt i går og i dag, og den del er ikke blandt de sjove sammentræf jeg ville skrive om. Den slags er jo noget vi alle helst bare vil have overstået, så vi kan komme videre til positive hændelser.

Til gengæld er det sjovt at bemærke hvordan et læserbrev har kunne motivere en del mennesker. En gammel klassekammerat, Jack, fra Maglegårdskolen i Roskilde skrev som reaktion på dette en sms, og på den vis kan den slags medvirke til fornyet kontakt. Også når vi en dag skal holde genforening. Om tre år er det 20 år siden jeg gik ud af handelsskolen, så der sker en hel del lige pludselig – og det føles i hvert fald slet ikke som om der allerede er gået så lang tid.

Det samme gør sig gældende når vi pludselig falder i snak med venner gennem lang tid. Vi finder ud af, at det vi alle troede kun var få år siden faktisk viser sig at være et årti (eller mere) siden. Så tiden GÅR virkelig hurtigere end vi nogle gange tænker over…. 😉

Nu er det snart på tide at ønske alle bloggens læsere en god weekend. Pas godt på helbredet, og på hinanden. 🙂

About the author

Adm uddannelsesmedarbejder, uddannet IT-supporter. Inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker.
Tidligere biblioteksmedhjælper og før det uddannelseskoordinator, og aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre voksne børn i alderen 18-22.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.