Nye udfordringer, helbred og lidt politik

Er lige startet på nye udfordringer i går, og det er særdeles spændende. Når man selv er super-duper motiveret og inspireret så bemærker man meget mere end alle andre og det skærper sanserne at gå i gang med et kursus i en helt ny boldgade. Mere om alt det i et senere blogindlæg.

Jeg vil også benytte lejligheden til at kommentere dem som har spurgt til helbred i familien. De som har brug for informationen får denne direkte, og hvis nogen har spørgsmål er de velkommen til at skrive direkte til undertegnede. Vi ønsker ikke præmature spekulationer men ser tiden an i positiv forventning om at selv om skæbnen kan ramme os alle, så er personlig vilje og stærk motivation gode værktøjer i en helbredelse.

I øvrigt vil jeg gerne opmuntre til at interesserede kigger nærmere på min oversigt over forskellige blogs du kan finde her: http://blunckmeister.googlepages.com/home. Det giver et godt overblik over de mange spændende emner jeg skriver om.

Samlet set var der efterhånden stof til flere bøger, men jeg foretrækker den direkte og hurtige opdatering som sikrer gode informationer straks. God læselyst. 🙂

About the author

Adm uddannelsesmedarbejder, uddannet IT-supporter. Inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker.
Tidligere biblioteksmedhjælper og før det uddannelseskoordinator, og aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre voksne børn i alderen 18-22.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.