Jens Rohde en smule illoyal

Angrebene fra det tidligere folketingsmedlem – og hastigt fhv. direktør for TV2 Radio – kan snart holde fest i en telefonboks, alene. Med den loyalitetsfølelse den mand lægger for dagen når han angriber alt og alle, inklusive hans tidligere arbejdsgiver, så er der nok ikke ret mange der tør satse på den mand.

Hvad der præcist gør, at han har denne evne til altid at tale længe før vi andre havde tænkt aner jeg ikke, men han er uprofessionel, illoyal og absolut så konfliktsøgende at man nærmest føler han får for meget opmærksomhed ved overhovedet at blive nævnt. Og dog, for vi menige lyttere af TV2 Radio kan faktisk høre en kæmpe kvalitetsforskel – også selvom hr. Rohde ikke kan se det.

Interviewet med hr. Rohde i Jyllands-Posten er spændende, men det må erkendes, at manden er en tikkende bombe. Han gør som det passer ham. Hvorvidt det også er en del af det brand han selv taler om skal jeg lade være usagt, men jeg mener det bør vække til alvorlig selvransagelse hvis han skal gøre sig velegnet til det finere selskab.

Håber ikke han er for tyndhudet, for han vil jo gerne støtte ytringsfriheden. Og man må vel mene hvad man vil om hr. Jens Rohde? 😉

About the author

Adm uddannelsesmedarbejder, uddannet IT-supporter. Inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker.
Tidligere biblioteksmedhjælper og før det uddannelseskoordinator, og aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre voksne børn i alderen 18-22.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.