Britt fylder 47

Ganske som jeg 6. oktober skrev om Cyril, der fyldte 44 i indlægget “Cyril fylder 44” som du kan læse herfra: http://www.blunck.dk/blog/?p=168, så er det denne gang Britt, som runder et skarpt hjørne.

47 er numerologisk interessant af to grunde:

  • 40 er dér hvor vi bliver voksne, og 7 er tallet for perfektion
  • 42 var 6*7, og dengang blev domænet www.foxladi.com født. Det kan således prale af at have overlevet i et halvt årti

Stort tillykke fra os alle. Britt er en person man kan sige meget om. Hun er stædig, temperamentsfuld, meget vidende, særdeles nysgerrig og så måske især er hun mest kendt for at være særdeles hjælpsom.

Det hjælpsomme har bl.a. resulteret i årevis med ugentlige Tips & Tricks hvor hun hver eneste uge ukueligt har øst ud af mange sjove og alternative tips. Disse tips har ALDRIG været kedelige, og der har altid været en ny vinkel på tingene.

Hvis du ikke allerede kender dette fænomenale ægtepar og deres mange skriverier, så kan du læse mere her: http://www.psyken.org/cyril/index.html.

Altså: et stort tillykke til dig, Britt. Du fortjener virkelig stor ros for dit engagement, og vi håber I begge får en rigtig god dag.

About the author

Adm uddannelsesmedarbejder, uddannet IT-supporter. Inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker.
Tidligere biblioteksmedhjælper og før det uddannelseskoordinator, og aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre voksne børn i alderen 18-22.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.