Disneyland

“Being defeated is only a temporary condition; giving up is what makes it permanent.” (Marilyn vos Savant, forfatter)
[Oversat: “At tabe er kun en midlertidig tilstand; at opgive er det som gør tilstanden permanent.”]

Vi oplever alle, at vi engang imellem falder, men vi skal holde fast i håbet, glæden, inspirationen. Vi skal motivere hinanden til at gøre tingene bedre – det er den bedste måde at skabe vedvarende udvikling og fremdrift.

Optimisme er ikke blot noget vi bør have når tingene går godt. Selv i modgang kan optimisme være det som får os til at se land frem for os mens vi svømmer efter skibet er gået ned. Hvis vi mister det positive perspektiv, så mistes hele ideen med livet. Derfor må også de, som engang imellem har tendenser til sortsyn, forsøge at finde osten blandt hullerne. Lær af Kaizen-princippet. Tag små skridt, men altid fremadrettet, altid rettet mod at se tingene lidt lysere end i går.

Problemet er så blot at nogle vil se flere millioner farver (og dermed skridt) frem for at nøjes med de websikre farver. Som der kun er 216 af….. Intern IT-vits. Jeg ved det godt…. Godt jeg er på ferie… 🙂

Fortsat god sommer. 🙂




About the author

Adm uddannelsesmedarbejder, uddannet IT-supporter. Inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker.
Tidligere biblioteksmedhjælper og før det uddannelseskoordinator, og aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre voksne børn i alderen 18-22.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.