Giv ALDRIG op!

“Resolve never to quit, never to give up, no matter what the situation.” [Oversat: “Gør op med dig selv, at du aldrig vil opgive uanset hvilken situation der er tale om.”]

Det er YDERST vigtigt at holde fast. Holde fast ved optimismen her i livet, holde fast ved glæderne ved hinanden, håbet, den personlige udvikling, gejsten/energien etc. Meget ofte glemmer vi dette. Dagligdagen får lov til at tage sin sædvanlige drejning. Den samme form for sladder høres, lyttes til – og for alt for manges vedkommende, bringes den også videre.

Jøderne siger, meget fornuftigt, at sladderen har tre ofre – den der viderebringer sladderen, den der lytter til sladderen, og den der tales om. Det er tankevækkende, for alt for tit opdager vi først alt for sent at noget vi troede var neutral information viser sig at være “farvet” – med andre ord: kildekritikken var ikke til stede.

En ukendt person har engang sagt: “Ligheden mellem en faldskærm og det menneskelige sind er, at ingen af dem har værdi, hvis ikke de åbner sig.” Altså skal vi aldrig – på forhånd – tro, at vi ved alt, men altid søge ny og forbedret viden.

Derfor giv ALDRIG op!
Der er kun ÉN ting der er værre end at begå en fejl. Ved du hvad det er, der er værre?

Gæt, om nødvendigt. 🙂

Dét der er værre end at begå en fejl er da så sandelig at GENTAGE FEJLEN.

Livet ER alt for kort til sladder, vanetænkning, negativitet, ærgrelser, frustration, nedtrykthed – whichever.

Derfor: find energien ved ALDRIG at give op – ved at blive ved. Ved at holde fast. Ved at gøre det rigtige – såvel i forhold til familie som i forhold til venner, kolleger m.v.

About the author

Adm uddannelsesmedarbejder, uddannet IT-supporter. Inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker.
Tidligere biblioteksmedhjælper og før det uddannelseskoordinator, og aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre voksne børn i alderen 18-22.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.