Skoskab – og ny webhost

I går var det “skoskab” der var forbudt ord på adressen. Vi havde købt et lækkert lille skoskab for at holde styr på alle ungernes sko for samtidig at gøre det væsentligt nemmere for hundene at komme forbi i den relativt “tynde” gang uden at skoene ender i en stor rodet bunke.

Men den slags skabe skal monteres af folk med meget små hænder. Selv fruen havde problemer med at komme til – efter kyndig vejledning af hendes fantastiske mand. Så hvorom alting er, så skal man tænke sig om to gange når den slags skal monteres. Især når håndtaget ellers skulle vendes mod bunden af “skuffen” fordi Undertegnede havde glemt at vende BEGGE skuffer rigtigt…

I dag skifte til ny webhost
De af jer der har besøgt siden mens skiftet til WebHosting skete i dag har nok været kede af at bloggen var nede. Fortvivl ikke. Begge de andre blogs skal også lige under kærlig behandling før de er oppe. Men efter jeg har leget med den private blog er de to andre blogs lidt nemmere. Der sker jo meget når navne skal ændres i database-tilgangen, og det er lækkert at lære nyt.

God weekend. Nyd det gode vejr. 🙂

About the author

Adm uddannelsesmedarbejder, uddannet IT-supporter. Inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker.
Tidligere biblioteksmedhjælper og før det uddannelseskoordinator, og aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre voksne børn i alderen 18-22.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.