Akismet – genialt mod blog-spam

Akismet plugin under WordPress er simpelthen genialt. Normalt kommer der jo en mail hvis nogen af jer aktive brugere skulle finde på at skrive en kommentar. Men i tilfældet Akismet sørger den simpelthen for at filtrere. Fair for alle skal det siges, at jeg tjekker efter for at sikre mig, at Akismet ikke tager fejl.

Akismet ikke taget fejl – endnu…

Akismet har ikke taget fejl endnu. 39 kommentarer er ganske korrekt filtreret fra, og ingen af dem har nogensinde været noget seriøst forsøg på at komme i kontakt med seriøse mennesker.

Men du, som ikke er kommet med kommentarer endnu, hvad savner du i denne blog? Jeg er en snart 34-årig mand, der godt kan tåle at få beskeden råt for usødet. Er der noget du mangler, så skriv det. Jeg kan ikke se i krystalkugler og jeg kan ikke læse tanker pr. langdistance.

About the author

Adm uddannelsesmedarbejder, uddannet IT-supporter. Inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker.
Tidligere biblioteksmedhjælper og før det uddannelseskoordinator, og aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre voksne børn i alderen 18-22.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.