Så flyt dog!

Den evigt tilbagevendende trussel om, at Mærsk-koncernen vil flytte sine aktiviteter til udlandet er for længst sevet ind på lystavlen. Der er ingen grund til, at Mærsk skulle have særstatus.

Dette har koncernen faktisk forvaltet ganske dårligt i forvejen. Skampletten på samfundet, bl.a. i forhold til våbensyndikater m.v., har tegnet et billede af en koncern, der tror sig helt speciel alene som følge af sin størrelse.

Derfor bør politikerne i stedet varetage samfundets interesser, og skulle dette gøre at Esplanaden bliver sat til salg, så klarer vi nok også det. Der skal mere end et operahus til at rense den historie ingen åbenbart husker mere. Ingen andre store koncerner har opført sig nær så arrogant – IBM, Microsoft, Sun blev store i pagt med samfundet i stedet for at ville forandre alt og alle omkring sig.

God weekend. [Skulle lige have denne besked afsted før jeg lukker ned… ;-)]

About the author

Adm uddannelsesmedarbejder, uddannet IT-supporter. Inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker.
Tidligere biblioteksmedhjælper og før det uddannelseskoordinator, og aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre voksne børn i alderen 18-22.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.