Rigtig god bog…

Goddag her i det nye år – 2007.

For numerologerne giver det tværsummen 9 – omvendt 6-tal. Ender på 7, tallet for perfektion.

For andre blot et skel fra 2006 – et nyt skatteår.

Uanset dit eget perspektiv, så vil jeg gerne slå et slag for den bog Netto p.t. har i butikkerne. Den hedder “Bryd vanen og nå dine mål”, og er skrevet af Torben Wiese (for mange kendt fra TV3).

Den bog er en glimrende måde at starte året på. Dronningen sluttede 2006 af med sin nytårstale, og statsministeren Anders Fogh Rasmussen begyndte det nye år på sin måde.

Fælles for alle nye begyndelser er at folk taler ufattelig meget om forandring, men deres egen villighed til at forandre sig selv ligger dem meget fjernt. De får ikke nye ideer og tanker, simpelthen fordi status quo vist egentlig er meget behagelig i sig selv. En, for at sige det mildt, kedelig og tragisk situation når så mange mennesker rent faktisk kunne få rigtig mange nye og kreative, spændende og banebrydende ideer – hvis bare vi gad at tænke mere i nye baner.

Derfor skal min opfordring i dag lyde på, at tage ned i den lokale Netto og købe bogen. Den koster kun 59,- men kan meget vel vise sig, at give dig tidobbelt valuta retur. Hvis altså du læser bogen med samme engagement som jeg er i gang med fra jeg fandt den. [Læsning af bogen på det lille hus i stedet for dagens avis gør at bogen hurtigt “tygges” igennem. ;-)]

Fortsat god dag. Carpe diem. Tænk nye tanker, og begynd at turde hvor andre tøver! 🙂

About the author

Adm uddannelsesmedarbejder, uddannet IT-supporter. Inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker.
Tidligere biblioteksmedhjælper og før det uddannelseskoordinator, og aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre voksne børn i alderen 18-22.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.